Kids    Crealab

Creatief met geuren en kleuren

Mezelf even kort voorstellen.

Hallo,

Ik ben Kristel en heb een dochter, ben schoonheidsspecialiste van opleiding en heb mijn eigen schoonheidssalon sinds 2003.

In 2015 heeft de organisatie van” Muntstraat goes chocolate” me gevraagd om workshops te geven op dit event in het Stadhuis van Leuven.  Dit was een groot succes en een mijlpaal in mijn carrière. Op dat ogenblik heb ik beseft dat dit iets was wat ik in de toekomst wou blijven doen. 

Sinds enkele jaren ben ik opgestart met workshops en feestjes voor volwassenen, specifiek voor gelaatsverzorgingen en handverzorging. Dit was zo’n succes dat ik deze feestjes en workshops ben verder gaan uitbouwen, zoals o.a. vrijgezellenparties, teambuildings en privé-onderonsjes (in de zaak en op verplaatsing). 

Jaarlijks een origineel verjaardagsfeestje vinden en geven voor mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes is een grote uitdaging, waardoor ik besloten heb om dus ook feestjes en workshops te organiseren voor jongeren. 

Zelf heb ik altijd al een zwak gehad voor geuren en kleuren.  Door mijn ervaring en kennis met verzorgingsproducten te bundelen met mijn creativiteit heeft   “Kids Crealab” zijn oorsprong gevonden. 

Mijn doel  is: 

Kinderen een (verjaardags-)feestje of workshop aan te bieden om op een creatieve, leuke manier kennis te laten maken met de geheimen van kleuren, geuren en een goede verzorging.  Een superleuke ervaring voor meisjes én jongens vanaf 6 jaar (eerste leerjaar).

De kids kunnen zelf ten volle experimenten met kleuren en geuren, en kunnen zich volledig uitleven in hun creativiteit.

Copyright © 2022. All Rights Reserved.        Privacy Policy