Kids    Crealab

Creatief met geuren en kleuren

Ben jij binnenkort jarig? Of wil je een leuke workshop volgen?

Wil je een hele toffe creatieve dag beleven samen met jouw vriendinnen en vrienden en je uitleven met verzorgingsproducten? 

Wil je ook de geheimen leren kennen van de wonderbaarlijke  wereld  van geuren en kleuren, van zeepjes, lippenbalsem, kinderparfum, douchegel, badkaviaar  of badpralines,… en jullie hierin uitleven?  Of willen jullie zelf een eigen feestje uitstippelen ?

Dan ben je bij Kids Crealab aan het juiste adres! Hippe meiden en coole jongens vanaf 6 jaar kunnen zich inschrijven bij Kids Crealab voor heel leuke en creatieve kinderfeestjes en workshops.

Alle zelfgemaakte creaties, jullie eigen bad-, douche en/of verzorgingsproducten, worden dan bovendien ook nog in een mooie tas gestoken om mee huiswaarts te nemen.

De feestvierder en de genodigden krijgen daarenboven nog een lekkere cake en drankjes aangeboden.  Dan worden de cadeautjes geopend en een leuke groepsfoto gemaakt.

Kids Crealab biedt verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen:

-         Zeep fun

-         Labo fun

-         Choco fun

-         En jouw persoonlijke “feest” fun


Ben je benieuwd? Reserveer dan alvast uw feestje!

Alle feestjes gaan door op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag.

Kids Crealab voorziet ook een super cool gratis uitnodigingskaartje. Deze ontvang je digitaal. Je kan zelf alle nodige informatie invullen.

De workshop gaat door tijdens de schoolvakanties op vooraf bepaalde data.  Gepersonaliseerde privé-feestjes worden gepland op aanvraag. 

Contacteer me gerust voor meer informatie!

Tot binnenkort!Copyright © 2022. All Rights Reserved.        Privacy Policy